cover115-1000x500

Неверојатни фотографии под и над површината на водата

Некои фотографи се експерти за сликање на суво, други се најдобри кога фотографираат под површината на водата, но малкумина умеат подеднакво добро да напраат комбинација од двете вештини. Кои техники Continue reading