maxresdefault (1)

14 брзи и едноставни трикови со јајца

Со оглед на тоа што јајцата се една од прехрамбените состојки кои луѓето ширум светот најчесто ги конзумираат, тимот на „HouseholdHacker“ одлучи да ги соедини сите трикови за негово приготвување Continue reading

DIY-Dreamcatcher-001

Како да направите ваш „ловец на соништа“?

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ловците на соништа (dream-catcher) потекнуваат од индијанските племиња. Тие се рачно изработени и се состојат од еден кружен обрач (најчесто направен од врба), испреплетен во мрежа со Continue reading