PicMonkey Collage(322)

4 трикови за подобро и побрзо правење плетенки

На сите ни се има случено да се одлучиме да сплетеме плетенка, да се наоружаме со трпение, да ја сплетеме, расплетеме, повторно да ја сплетеме, па се да се искомплицира Continue reading

cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-1

Импресивни тетоважи кои наликуваат на шеми за плетење

Се сеќавате ли на оние шеми за плетење кои ги негуваа нашите баби? Многумина не би успеале да ги замислат во некаква поинаква функција, но тоа не е случај и Continue reading