bike

Двајца велосипедисти на кои не им е мил животот

Видеото подолу го прикажува искуството на Паули и Лочи, двете момчиња од Австралија на кои се чини како да не им е премногу мил животот.

amazing-huangshan-mountain-14

Хуангшуан и Мостот на бесмртните: Дестинација привлечна за најхрабрите

Хуангшан, или во превод „жолта планина“, е планински регион во источниот дел на Кина, и воедно еднo од најиконските места во земјата, па и пошироко.

mike-basich-rockandpro

Кога 20 m² изгледаат попримамливо од голема луксузна куќа

После 20 години поминати во сноуборд натпреварите, освоени стотици награди и многу пари, Мајк Басич одлучил да направи голема промена во својот живот.