133006204

Неодоливи, свежи, вкусни: Мини пити со лимон

Доколку викендов сте расположени за подготовка на некој вкусен десерт, овој кој ви го прикажуваме во продолжение е идеално решение ако сте обожаватели на свежо-слатките вкусови.