gjhh

16 фотографии кои покажуваат дека Исланд е магично место

Кога ќе го посетите Исланд за прв пат ќе биде воодушевени од прекрасните пејзажи и природните убавини на овој магичен остров.

4629470546_99e5204597_o

24 причини поради кои пролетта е најубавото годишно време

Погледнете ги овие 24 прекрасни пролетни пејсажи кои докажуваат дека пролетта е навистина најубавото годишно време: Островот Акдамар, Турција Планинскиот венец Татри, Полска Ванкувер, Канада Бурен, Холандија Националниот парк Раиниер, Continue reading