b0d2c107a426a6eba5d1724f1882ef0a

Како совршено да испечете костени во рерна?

Костените ги сакаме во сите облици: печени, варени, како пире, па дури и како десерт. Но, ништо не може да го замени опојниот мирис на печен костен кој секогаш не измамува Continue reading

05709-rokoko-plazma-torta

Брза плазма торта без печење

Со оглед на тоа што е викенд, би било вистинска штета дококу не издвоите барем дел од слободното време за да ги изненадите најблиските со нешто благо.