maxresdefault (1)

Екстремен велосипедизам низ песочните дини на Намибија

Намибија, Африка. Не баш најкарактеристичната дестинација која би ја одбрале велосипедистите за своето искуство, но тоа не беше причина за „Moment Pictures“ заедно со Кајли Џејмсон да не допатуваат токму Continue reading

1648

Кристално чисти плажи кои го одземаат здивот

Не постои чувство кое може да се спореди со онаа благосостојба со која се соочувате секогаш кога ќе се најдете на плажа, покрај кристално чиста вода и топол песок во Continue reading