adsad-1000x500

Улична герила: Црта пениси на дупките на улиците

Уличниот уметник познат под името „Wanksy“ најде начин да ги поттикне надлежните побрзо да ги закрпат дупките на патиштата.

anonymous-gummy-bag-of-dicks-by-mail-1

Нова поштенска одмазда: Испорака на мини-пениси

Неодамна низ интернет просторот можеше да се наиде на необична вест, за компанијата која врши испорака на коњски измет пред вратата на вашите непријатели (shitexpress).