Screen-Shot-2015-03-20-at-8.03.07-AM-660x658

Инстаграм профилот на Крис Баркард ќе ве направи љубоморни

Што работи Крис Баркард? Патува насекаде низ светот, и ги фотографира најкул работите кои еден човек може да ги направи.