Final-with-garland

Освежете го изгледот на платнените патики со помош на водени бои

Доколку понекогаш ви недостасуваат безгрижните училишни денови, а особено часовите по ликовно, кога можевте да ја покажете својата креативност играјќи си со водени бои ви предлагаме одличен начин да се Continue reading

hqexnz3ce2enhuezc8ne

Откриен изгледот на патиките на Кание за Адидас

Неодамна на Интернет беа објавени фотографии кои го откриваат изгледот на „Yeezy 750 Boost“ патиките, креирани од Кание Вест во соработка со Адидас.