PicMonkey-Collage3-1000x500

Класични парчиња пролетна гардероба

Како да не е доволно што излезе сонцето и што целиот ден можете да го минете со лесна облека на себе, вие сакате да знаете баш се – па и Continue reading

glass-beach-mackerricher-park-fort-bragg-california-1-700x325

Нурнете во уникатната стаклена плажа во Калифорнија

Во градскиот парк МекКеричер, во градот Форт Браг, Калифорнија, се наоѓа плажа која е буквално преплавена од стаклени парчиња.