Screenshot_2

Лепено, сечено, монтирано: Груевски рапува на „The real slim shady“

Ако ништо друго, барем во целата трагична политичка сцена за која секојдневно сведочи македонската публика, голем број на креативци успеаја да пронајдат инспирација.

adele-hello-video-2015-billboard-650-g

Пародија: Само гласот на Адел во „Hello“

Изминатата седмица Адел го објави видеото за нејзината најнова песна „Hello“, со што после тригодишна пауза веднаш започна да ги руши рекордите на слушаност.

o-SHAME-OF-THRONES-facebook-650x325

Пародија на Game of Thrones: „Summer is coming“

Во сјајната пародија на популарниот серијал „Game of Тhrones“, тимот на продукцијата CHIX прикажа колку брутални можат да бидат и подготовките за летувањето.

snl19f-1-web

Урнебесна пародија на Џастин Бибер за рекламата на Келвин Клајн

„Saturday Night Live“, се придружи на серијата вирални шеги за последната реклама на Келвин Клајн, во која главната улога му беше доделена на ѕвездата со канадско потекло, Џастин Бибер.