fkf

10 ситуации во кои среќните парови се разбираат без зборови

Идеал за кој сите мечтаат, а ретко кој навистина работи на тоа е да ја доведат врската до фаза на таканаречена „комуникација без зборови“.

Fotografija za PR

Рамстор Мол со вреден подарок за најсреќниот иден брачен пар

Од вчера (02.04) започна најголемата свадбена кампања која досега се организирала во нашата земја со наслов Аирлија Свадба.