removedgrant-1000x500

Фотограф ги отстранува паметните телефони од своите фотографии за да покаже колку сме опседнати со нив

Го читате ова од вашиот паметен телефон? Се наоѓате на јавно место или некаде со друштво? Можеби дома со семејството?

smartphone-addiction-illustrations-cartoGLGL-1000x500

Како паметните телефони ни го украдоа животот

Не сте во состојба да седите во друштво подолго од 15 минути без да ве „зачеша“ раката, па се фаќате за вашиот најдобар пријател – паметниот телефон?

cover21-1000x500-1000x500

Најбизарни маски за паметни телефони

Паметните телефони се најпознати уреди на денешницата и наоѓањето на добра маска која ќе ги покрие чувствителните делови на телефонот никогаш не било потешко.