clutch_ear_cuff_3d25f

3 начини за брзо и лесно да го освежите изгледот на пунџата

Пунџите се дефинитивно еден од омилените начини за стилизирање на косата, а причината за тоа е едноставна – се прават брзо и лесно и се вклопуваат во секој моден избор Continue reading

fd2be0349f12b1df_WhitneyPort_on_Domaine1.jpg_xxxlarge_2x

Како да го освежите изгледот на домот со минимален трошок

Сигурни сме дека секој од вас има моменти кога сака да промени нешто во својот дом, да го освежи ентериерот, во моменти кога немате финансиска можност да купите нов кауч Continue reading