Young-people-unable-to-complete-school-or-to-move-into-further-education-or-work-face-a-difficult-future.

Осаменоста влијае негативно врз целокупното здравје

Во самотијата нема ништо добро ниту позитивно, не трпи само психата туку и целиот организам тврдат американски научници.