07-6957286-madeira-portugal

Гордоста на Португалија: Островот Мадеира

Ако Мадеира случајно не се наоѓа на вашата листа на места кои мора да ги посетите во животот, веројатно не ни знаете за овој прекрасен остров или не сте виделе Continue reading

Ribbon-Building_Architecture_0

Спирална капела која изгледа како да е од друга планета

Сите кои редовно не следите знаете со каква љубов ви ги пренесуваме фасцинантните архитектонски новитети кои постојано го разубавуваат светот.

cloud-9-fiji-floating-bar-in-the-middle-of-the-ocean-2

„Cloud 9“ – егзотично парче рај сред водите на Тихиот Океан

„Cloud 9“ е пловечко парче рај кое се наоѓа во непосредна близина на главниот град на Фиџи, Вити Леву.