7231_270115005637894_990x661

Спектакуларни дестинации за одмор од соништата

Топлото лето е многу далеку, но малку сонување на јаве не е на одмет. Нема ништо лошо во тоа од сега да почнете да фантазирате за некоја егзотична дестинација во Continue reading

PicMonkey Collage

Синото море и егзотичните пејзажи во Амалфи, Италија

Една од најубавите летни дестинации во светот за љубителите на морето и долгите песочни плажи, е дефинитивно јужниот дел на Италија.