???????????????

Дваесет и две вечери и седум караници ве делат од сериозна врска

За страсната романса да прерасне во сериозна љубовна врска, неопходно е да “преживеете” седум кавги, да потрошите доста пари, да ви се допаѓа половина од семејството и пријателите на вашата Continue reading

20867987455004bdb6a7b8870846831_640x428

Три оброци на ден се штетни за организмот?

Прескокнувањето на оброците би можело да има благотворно дејство на општата здравствена состојба од вообичаената навика во исхраната, тврдат експерти.

hot-dog-04

Оброци кои поттикнуваат глад

Несомнено ви се случило некогаш да не се чувствувате заситено после конзумирањето на одреден оброк, иако сте биле сигурни дека количината на храната била сосема доволна.

article-2278434-17944ACF000005DC-440_634x465

Последните оброци на осудениците на смртна казна

Екипата на Buzzfeed направи интересно видео со последните оброци на дванаесет познати криминалци на кои им била пресудена смртна казна.