maxresdefault(54)

Најчестите грешки при обликувањето на веѓите и како да ги поправите

Постојат многу жени кои и покрај многуте упатства и туторијали имаат проблеми при шминкањето. Една од најтешките работи, кога се работи за шминкањето, е правилното обликување и исцртување на веѓите. Continue reading

1772_MakeUp_88845376_lw_101612

Овие работи го уништуваат изгледот на вашите веѓи

Денес со вас ќе споделиме неколку совети и ќе ве предупредиме на некои од грешките кои ги правите при нега на веѓите.

Untitled

11 идеи кои ќе ја претворат вашата пита во уметничко дело

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Израснати со вкусните пити, баници и погачи на баба, луѓето од Македонија речиси и да не можат да си го замислат својот живот без рецептите од тесто.