tasselearrings02

Направи сам: Ресести бохо обетки

Сигурни сме дека сте забележале до сега дека обетките со реси во бохо стил се претворија во витински хит. Доколку се уште не поседувате вакви, време е да го промените Continue reading

hdhtjst

Креативни обетки за неконвенционални девојки

Пред само 75 години повеќето луѓе ги бушеле ушите во нивните домови, а младите девојки оделе до толку години што организирале и свечени забави за да го прослават овој чин.