banana-nutella-sushi-2-8118-1437441797-3_dblbig

Поинакво суши со банана и Нутела готово за помалку од 10 минути

Не секој го обожава вкусот на суши, меѓутоа, ова кое е прикажано во видеото подолу со сигурност нема да ве остави рамнодушни.

nutella-pops-672x372

Разладете се на највкусниот можен начин – со Нутела сладолед!

Дали има нешто подобро од Нутела? Да, а тоа е ледена Нутела со банана. Можеби и не е најидеалниот избор за храна во пресрет на летните одмори, меѓутоа, е сладок Continue reading

IMG_8041

Нутела мафин во чаша, готов за 3 минути

Доколку се разбудивте со огромна желба да внесете нешто благо во вашиот организам, ние имаме одлична идеја која ќе го реши вашиот проблем.