90-year-old-woman-road-trip-cancer-treatment-driving-miss-norma-6

90-годишна старица со рак се одлучи за патување наместо за хемотерапија

Звучи навистина неверојатно но, откако 90-годишната Норма беше дијагностицирана со рак, наместо да се лекува, одлучи да си приреди патување за кое отсекогаш сонувала.