5c5f2d9b65f6dc555ca2ddbef49a20d0

Стаклени нокти, најновиот тренд од Јужна Кореја

Се попопуларниот „стаклен маникир“ секако не се изработува од стакло, туку ефетктот се добива со нанесување лак, така што на ноктите им дава изглед како на скршено стакло во разни Continue reading

narandza-limun-nokti

Забрзајте го растот на ноктите со едноставен домашен раствор

Сакате да имате долги нокти но навистина бавно ви растат? Во текстот подолу ви нудиме рецепт кој ќе ви помогне да си ја остварите оваа желба.

??????????????????????????????????????????

Рицинусово масло – чудотворно за коса, кожа и нокти

Ако на интернет пребарувате решение за опаѓање на косата или третман за сува коса како прва и најдобра препорака за употреба ќе го добиете рицинусовото масло.