11169006_948338658544875_215900655_n

Детскиот роман „Нино во тајниот свет на шумата“, од агол на авторката Маре Кежароска

Романот „Нино во тајниот свет на шумата“ на Маре Кежароска е дело посветено на најмладите читатели – децата.