PicMonkey Collage

Ова е момчето кое беше напуштено бидејќи мислеа дека е вештер

Хоуп е името на малото момче од Нигерија, кое на двегодишна возраст беше избркано од својот дом, бидејќи неговите родители сметале дека е вештер.

bread-seller-photobomb-modeling-contract-olajumoke-orisaguna-22

Продавачка на леб од случајна минувачка стана модел за насловна страна

Луѓето велат дека бајките се само за деца, меѓутоа, дека може да се случи и во вистинскиот живот е доказ оваа млада мајка од Нигерија.