picmonkey-collage56-1000x500-1000x500

Венчаници за неконвенционални невести

Ако сликите од бели пувкасти кринолини во вас будат само неудобност тогаш овие неконвенционални венчаници се вистинскиот избор за вас!

hdhtjst

Креативни обетки за неконвенционални девојки

Пред само 75 години повеќето луѓе ги бушеле ушите во нивните домови, а младите девојки оделе до толку години што организирале и свечени забави за да го прослават овој чин.