PicMonkey-Collage1-1000x500

Инспирација за идните „бохо“ невести

Ако планирате оваа пролет да го кажете судбоносното „да“ и да ги отворите вратите на заедничкиот брачен живот, можеби треба да размислите за големиот тренд кој од сезона во сезона Continue reading