202955-R3L8T8D-650-eyes

20 неверојатни факти за очите

Очите се еден од најделикантните и уникатни органи на нашето тело, чија мистериозност и комплексност и до денешен ден претставува предмет на истражување за научниците и медицината.

Dubai-excentricidades-13

10 неверојатни факти за Дубаи

Дубаи е град со најголема стапка на раст во светот, космополитска дестинација со облакодери, убаво време и некои од најлуксузните хотели во светот.