In-the-Eyes-of-the-Animal_20

Посебна направа со која можете да ја видите стварноста со очи на животно

„Во очите на животните“ е најнов изум на лондонско дизајн студио Маршмелоу, што овозможува на луѓе да минат низ фасцинанта шумска авантура набљудувајќи на околината онака како што ја доживуваат Continue reading