ramstore-mall

Рамстор Мол во потрага по совршената жена

Припадничките на понежниот пол од денеска, 1 март, имаат можност да се вклучат во големата кампања на Рамстор Мол „Совршена жена“ која ќе биде активна во текот на целиот месец Continue reading

Fotografija za PR

Рамстор Мол со вреден подарок за најсреќниот иден брачен пар

Од вчера (02.04) започна најголемата свадбена кампања која досега се организирала во нашата земја со наслов Аирлија Свадба.