tbOrJBa

6 навики кои нè прават тажни

Иако лошото расположение неретко може да биде предизвикано од работи кои не се во наша контрола сепак тоа не мора да значи дека мора да го тераме животот „како што Continue reading

20867987455004bdb6a7b8870846831_640x428

Три оброци на ден се штетни за организмот?

Прескокнувањето на оброците би можело да има благотворно дејство на општата здравствена состојба од вообичаената навика во исхраната, тврдат експерти.