NASLOVNA-1000x500

Тапети како мурали во вашиот дом

Ѕидните мурали изгледаат одлично во различни ентериери, нашчесто го украсуваат просторот без премногу мака, а благодарение на сè подобрите дизајнерски решенија изборот на мотиви на тапетите е поинтересен и покреативен Continue reading

street-art-seth-globepainter-julien-malland-44__880

Уметник претвора здодевни згради во туристички атракции

Францускиот уметник Жулиен Маланд, познат и под псевдонимот Сет Глоубпеинтр, креира колоритни уметнички дела ширум светот.

PicMonkey Collage

Мурали кои ќе им дадат живот на вашите ѕидови

Декорирањето на ентериерот не е воопшто едноставна задача, меѓутоа, доколку имагинацијата ви е силна страна, тогаш може да биде и навистина забавно.

NpnD69d

Маестрално декорирање на канцеларија за само еден ден

Доколку работите за креативна агенција, ќе очекувате работите кои ве опкружуваат да бидат инспиративни и несекојдневни самите по себе.

xj4OtL0

Мурали кои ќе ве одведат во друга димензија

Креативниот германски уличен уметник, познат под псевдонимот „1010“, е креаторот на овие неверојатни мурали кои изгледаат како футуристички порти кои водат кон некоја друга димензија.