le-cube-itsnicethat-list-8GLGL-1000x500

Le Cube: МТV се пошегува со Џастин Бибер, Мадона, Ники Минаж…

Анимациите и илустрациите кои ни доаѓаат од Јужна Африка, поточно од дизајнерското студио Le Cube, веќе си имаат свое место и своја верна публика. Од клиенти како Vodafone, Cartoon Network Continue reading