pratusha-suside-1

Пратуша Банерџе пронајдена мртва: „Малечката невеста“ си го одзела животот

Боливудската актерка Пратуша Банерџе вчера беше пронајдена мртва во нејзиниот дом, на 24 годишна возраст.