6807732-3x2-700x467

Неочекувана дупка на брег во Австралија „проголта“ камп

Стотина метри широка дупка неочекувано се отвори во популарен камп на австралискиот брег, голтајќи неколку автомобили и камп-куќичка, пренесуваат локалните медиуми во неделата.

AD-Live-On-The-Edge-With-OPAs-Casa-Brutale-1-1024x749

Би можеле ли да живеете во ваква куќа?

Лоцирана на самиот раб на високите карпи над Егејското Море, оваа неверојатна куќа која претставува проект на OPA (Open Platform for Architecture), нуди неверојатно искуство.

surfnorway1-640x384

Сурферска сезона во норвешкото студенило

Норвешкиот директор на фотографија, Макс Ларисон, ги следеше овие двајца страстни сурфери, Тимоти Лејт и Алесандро Пиу, за време на сезоната во северна Норвешка.