55c79e2a4375a

Мало момченце се обидува да скрши плочка на часот по таеквондо

Гледањето на видеото во кое мало момченце се обидува да го заслужи својот бел појас во Таеквондо е можеби најдобрата лекција по упорност која можеме да ја добиеме.

1430656659

5 годишно момче е најголем фан на Брус Ли

5-годишниот Риусеи е огромен фан на легендарниот актер Брус Ли, па во видеото прикажано во продолжение може да се види како тој совршено ги имитира неговите потези со нунчаки.

PicMonkey Collage

Момчето кое само сакаше слика со Ајфеловата кула

Сигурно повеќемината сте ги виделе оние клише пози пред Ајфеловата кула, кои секој турист кој го посетил Париз најверојатно ги има.