main.original.1000x0c-12-660x439

Уличниот стил за време на модната недела во Милано

Милано од 25 февруари до 3 март ќе ги угости илјадниците вљубеници во модата кои ќе имаат шанса да ги проследат ревиите посветени на колекциите есен/зима 2015.