Travelbox-Stefan-Juust-Storage-for-Portable-Living-Interior-Humble-Homes

„Травелбокс“ за урбани номади

Сега на патување можете да го понесете својот кревет, заедно со столицата и масата, просторот за личните работи и местото за велосипедот и сето тоа убаво спакувано во орман, кој Continue reading

4-70

Дрвена приколка во која животот е неверојатно удобен

Како ви се допаѓа идејата постојано да патувате некаде без да треба да размислувате за трошкови за преноќување или комфорт?

MTI4OTk5MDc4MDU4MTQyMzM5

Мобилна куќарка која овозможува удобност каде и да решите да живеете

Овој симпатичен скромен дом, е најмногу необичен поради фактот што можете да го пренесете каде сакате.

maska za telefoni

Направи сам: Декоративна маска за телефон

Повеќето луѓе функционираат на тој начин што без разлика на тоа колку долго ги посакувале работите кои конечно ги добиле, по извесно време се заситуваат од истите.