maxresdefault

Трикови за подобрување на квалитетот на фотографиите со мобилниот телефон

Ако немате пари за скапа фото-опрема, а сакате убави фотографии мора да ги испробате овие ефтини решенија.

increase-battery-life1

Како да го продолжите векот на батеријата на вашиот паметен телефон?

Без разлика колку време успевате да ја одржите батеријата на мобилниот телефон во живот, секогаш постојат начини дополнително да го продолжите нејзиниот век.