maxresdefault (1)

Претворете ја кутијата за млеко во футрола за мобилен телефон

Овој интересен направи сам проект е навистина едноставен, и се на се ќе ви одземе најмногу еден час.

IMG_K006

Наполнете ги батериите: „Смуди“ од киви и банана

Експериментирањето со овошје е одличен начин за да ги наполните вашите батерии, но и да го подобрите здравјето на вашите најблиски.