unnamed

Промоција на „Ги најдов во длабокото“ во МКЦ

Денеска, 8. мај, во изложбениот простор на МКЦ со почеток во 20:00 часот ја промовираме „Ги најдов во длабокото“, нова збирка раскази од Симона Јованоска во издание на „Или-Или“.

unnamed (5)

Бесплатен концерт на мандолинскиот оркестар на МКЦ

Tрадициналниот годишен концерт на Мандолинскиот оркестар на Младинскиот културен центар – Скопје, ќе се одржи на 25 март (среда), во 20:00 часот, на сцената на кино „Фросина“ во Младинскиот Културен Continue reading

unnamed (4)

Промоција на „За жените кои немаат куќа и три обични дена“

Во понеделник, 23. март, Галерија МКЦ со почеток во 20:00 часот ја промовираме „За жените кои немаат куќа и три обични дена“, новата поетска збирка на Сеида Бегановиќ.