single-girls-problems-advantages-illustrations-livingstov

15 ситуации во кои ќе се пронајдат слободните девојки

Да се биде сингл дефинитивно има свои предности и недостатоци. Но, нема сомнеж во тоа дека понекогаш е подобро да бидете сами, отколку во врска која не ве прави среќни.

Coco-Chanel

15 најмудри совети на Коко Шанел

Легендарната дизајнерка Коко Шанел, остана запаметена по беспрекорниот стил и елеганција кој беше совршено преточен во нејзиниот бренд кој до денешен ден е поим за престиж и софистицираност.