These-Tiny-Frozen-Worlds-Will-Give-You-A-New-PerspectiveThese-Tiny-Frozen-Worlds-Will-Give-You-A-New-Perspective

Овие минијатурни замрзнати светови ќе ви дадат нова перспектива

Британската уметница Џени Аиртон го однесе традиционалниот концепт на „брод во шише“ во сосема нов правец.

179754503

Минијатурни метрополи направени од нивните најпопуларни закуски

Илустраторот Беа Креспо и фотографот Андреа Г. Портолес се здружија за да создадат серија фотографии наречена „Brunch city“.