pets-birthday-parties-17-570697596e700__700

20 миленичиња со подобра роденденска забава од вашата

Не се само луѓето оние кои ги слават родендените. Миленичињата исто така ја слават секоја наредна година, а како што ќе можете да забележите од галеријата подолу, можеби и подобро Continue reading

poznati-i-njihovi-ljubimci-1000x500

Легендите со своите најдраги миленици

За многубројните љубители на животни фактот дека многу работи може да се научат од нашите крзнени пријателчиња не е ништо ново.