flbq2cz-1000x500

Day to Night: 24 часа во една фотографија

„Day to Night“ е серија фотографии на Стивен Вилкс, која се состои од повеќе фотографии што се компресирани во една сцена која ги прикажува сите периоди од денот.

weihnachtsmarkt_hamburg-1920x1200

10 градови во Германија кои вреди да се посетат

Доколку имате желба да патувате во блиска иднина, но се уште се немате одлучено каде, Германија нуди широк избор на градови кои вреди да се посетат.

179754503

Минијатурни метрополи направени од нивните најпопуларни закуски

Илустраторот Беа Креспо и фотографот Андреа Г. Портолес се здружија за да создадат серија фотографии наречена „Brunch city“.