The-Best-And-Quick-Weight-Loss-tips

10 производи кои го чистат црниот дроб и го забрзуваат метаболизмот

Масната и пржена храна, нездравите пијалоци, алкохолот и лековите се главни непријатели на црниот дроб кој во нашиот организам има улога на филтер и го чисти од штетните материи.

FruitInfusedWater_3

Вода со вкус – 4 комбинации за детоксикација и забрзување на метаболизмот

Сите знаат колку е важна водата за организмот и дека треба да се внесуваат 1,5-2 литри вода дневно.

weight-loss

9 природни сојузници за забрзување на метаболизмот

Денес ви претставуваме намирници кои ќе ви помогнат да го забрзате метаболизмот како и да ја регулирате телесната тежина.

e47c087e779ccfc2_woman-metabolism.jpg_xxxlarge_2x

Како да го забрзате метаболизмот и да дојдете до саканата линија

Метаболизмот е збир на сите биохемиски процеси во организмот, односно тоа е брзината со која телото ги согорува калориите.