PicMonkey Collage

Направи сам: Бебешка лулка од палети во облик на месечина

Заборавете на фактот што ваквиот проект е навистина економичен, и фокусирајте се на крајниот ефект – неверојатно кул лулка во облик на месечина.

space-planet-europa-nasa_80567_990x742

Фото на денот: Далечна оаза

Замрзнатата површината на месечината на Јупитер, Европа, која изгледа како обоен мозаик и е сликана од вселенското летало Галилео, крие течен океан кој можеби ги содржи сите состојки потребни за живот Continue reading