AD-Inventive-Examples-Of-Furniture-Made-From-Car-Parts-18

Креативно рециклирање: Автомобилски делови во вашиот дом

Поврзаноста на некои луѓе со сопствените автомобили понекогаш знае да биде и подлабока од вообичаенo.

PicMonkey Collage

18 работи кои ќе го претворат вашиот дом во супер кул место за живеење

Доколку располагате со сериозна сума на пари, и се наоѓате во период на уредување на домот, тогаш овие предмети прикажани во галеријата подолу со сигурност ќе му дадат „кул фактор“ Continue reading

picmonkey-collage40-1000x500

Минималистички мебел за бебиња на компанијата Чарли Крејн

Чарли Крејн е нова компанија која произведува висококвалитетен мебел и се фокусира и на формата како и на функцијата на своите производи.

PicMonkey Collage

25 мудри дизајни на мебел кои го штедат просторот во домот

Доколку спаѓате во онаа категорија на луѓе кои живеат во мал дом чиј простор постојано бара некакви иновации за да биде поудобен, галеријата подолу е вистински спас за вас:

lace1(1)

Чипка ефект: Претворете го мебелот во бајковита приказна

Доколку во вашиот дом се наоѓа некое старо парче мебел кое во потполност ја изгубило својата убавина, дадете му уште една шанса.

IKEA-Qi-wireless-charging-furniture-6.0

Новиот мебел на Икеа ќе ги полни мобилните телефони – безжично

Шведскиот гигант за производство на мебел, ќе биде првиот што ќе лансира сет од маси, бироа и ламби што безжично ќе полнат телефони и други апарати.

animal-chair-collection-hippo-sofa-maximo-riera-3

Повелете, седнете си на нилскиот коњ…

Максимо Риера, е името на креаторот на оваа интересна колекција мебел инспирирана од дивите животни, и едноставно насловена „Animal Chairs“.

Multifunctional-Sofa-that-Can-Transformed-Into-Dining-Table

20 мултифункционални парчиња мебел кои изгледаат генијално

Оддалечете се малку од вообичаениот комфорт на кој сте веќе навикнати, и погледнете ги овие генијални парчиња мебел кои драстично ќе ви ги прошират вашите досегашни хоризонти.